Pacients en Vena. Entrevista a Cristina Montané.

Cristina Montané

Resumen


Aquesta nova secció de la revista XPA & Health Communication pretén donar veu als pacients per compartir les seves perspectives al voltant de l’atenció sanitària i de la seva experiència.

En aquest primer número vam entrevistar a la Cristina Montané i vam parlar del seu rol en el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya, de l’impacte de la COVID-19 en l’atenció i de com les noves solucions de salut digital podrien aportar valor als pacients.

Cristina Montané és una pacient de l’Hospital Clínic vinculada amb associacions de pacients on treballa com a voluntària des de fa més de quinze anys. És coordinadora territorial de l’ACAF - Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d’altres Síndromes de Sensibilització Central (SSC), i Secretària de la Plataforma Familiars FM-SFC-SQM. És membre de la Comissió Permanent del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya (CCPC) en representació de l’ACAF i membre de la Comissió Farmacoterapèutica del SISCAT, en representació del CCPC. Ha estat Pacient Avaluadora del PERIS i de la Taula de Tecnologies Sanitàries a AQuAS entre altres col·laboracions puntuals sobre noves tecnologies i mHealth per diferents proveïdors del Sistema Català de Salut.


Texto completo:

PDF (Català)

Enlaces refback

  • No hay ningún enlace refback.


Estamos preparando el número 6 (2023). ¿Quieres compartir tu experiencia? Consulta las Directrices y normas de la revista.

2604-0999